Begonnen als een klein bouwbedrijfje maar tegenwoordig ook bekent als aannemer. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits heeft in Bodegraven en omstreken vele projecten mogen realiseren. De belangrijkst redenen dat andere opdrachtgevers voor ons kiezen zijn:

  1. Wij hebben altijd één of meerdere (ver)bouw projecten in Bodegraven of omgeving lopen.
  2. Het is uw huis en uw plan. U behoudt het overzicht en de controle en wij voeren het uit.
  3. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze werkplaats.
  4. Wij geven vrijblijvend advies en stellen indien u dit wilt gratis een offerte voor u op.
Neem nu contact met ons op!

Ontstaan Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits

Sinds het ontstaan realiseren Kees Mourits en Ad Joosse de meeste uiteenlopende klussen. Omdat het aantal klussen dermate opliep werd er ook voor gekozen om bouwprojecten in samenwerking te realiseren. Dit was het beginpunt van het ontstaan van TOM. Voor Kees is het uitvoeren van het beroep van aannemer een vertrouwd vak. Kees heeft zelf namelijk tientallen jaren ervaring als aannemer binnen enkele bouwbedrijven en een aannemersbedrijf.

Klein en betrouwbaar

Bij het aannemen van de verschillende bouwprojecten staan dezelfde kernwaarden centraal. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits wil voornamelijk een flexibel en betrouwbaar bedrijf zijn.

Aannemer Bodegraven

Flexibel is het bedrijf door de kleine omvang van het bedrijf. Door de korte communicatielijnen wordt er gedurende de hele verbouwing met de opdrachtgever overlegt. Het voordeel hiervan is dat de wensen van u als opdrachtgever nog op het laatste moment in het project verwerkt kunnen worden.

Wat echter nog belangrijker is dat Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits betrouwbaar is. Het bedrijf werkt daarom alleen met professionals die door Kees Mourits zijn geselecteerd en betrouwbaar zijn. Indien mogelijk komt Kees zelf het werk bij u uitvoeren.

Diensten van het aannemersbedrijf

Als bedrijf hebben wij al veel projecten in Bodegraven en omstreken mogen realiseren. Al deze projecten vallen onder een viertal categorieën namelijk nieuwbouw, verbouwen, onderhoud en duurzaam bouwen. Voor meer informatie over één van deze categorieën kunt u op onderstaande categorieën doorklikken.

Nieuwbouw

Wilt u een nieuwe schuur of huis? Wij helpen uw droomproject te realiseren.

Verbouwen

Een grotere keuken of een nieuwe badkamer? Schakel ons in!

Onderhoud

Onderhoudswerk? Voorkom onnodige kosten en laat het nu uitvoeren.

Duurzaam bouwen

Profiteren van subsidie en een zonnepaneel op uw dak? Wij helpen u graag.

Wat maakt ons succesvol?

Binnen Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits is Kees Mourits nog steeds de spil binnen het bedrijf. Zijn visie is dat de mooiste resultaten in samenspraak met de klant worden behaald. Stapsgewijs wordt er daarom altijd op een vaste wijze gewerkt:

  • Vooraf aan het bouwproject vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats om al uw ideeën en wensen uitvoerig te bespreken.
  • Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden neemt Kees regelmatig contact met u op of alles naar wens is.
  • Gedurende en na afloop van de verbouwing wordt er zoveel mogelijk op uw wensen ingespeeld.
  • Na afloop is Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits pas tevreden wanneer u ook als klant tevreden bent over het resultaat.

Aannemer in Bodegraven

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare bouwpartner in Bodegraven? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Kees.Een eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. Op deze manier kunt u kosteloos ondervinden of wij de aannemer zijn die u bouwproject mogen realiseren. Als aannemer in Bodegraven kunt u ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 06-2841008 of door te mailen naar info@tomourits.nl.